Text: Källkritik och hänvisningar på webben

Det femte avsnittet av Jessicas kapitel om ”Historieforskning i den digitaliserade världen” har Kenneth som huvudförfattare och handlar om ”Källkritik och hänvisningar på webben”Efter en kort översikt av källkritikens grundprinciper behandlas webben som medium och vad källkritik på nätet innebär rent praktiskt. Avsnittet berör också som hastigast frågan om hur hänvisningar till webbmaterial kan och bör se ut. Konstruktiv kritik är, som alltid, mycket välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s