Text: Nya undervisningsformer

Med Kenneths avsnitt ”Nya undervisningsformer” når kapitel 7, ”Att förmedla historia i en digital värld”, sitt slut. I texten diskuteras mycket översiktligt några av de frågor historieundervisningen ställs inför med anledning av den digitala utvecklingen, ett ämne som egentligen förtjänar en egen bok. Bland de företeelser som på så vis sätts in i ett större sammanhang finns MOOCs, ”flipped education”, traditionella läroböcker och användning av sociala medier i undervisningen. Frågor? Synpunkter? Kommentera gärna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s