Text: Den digitala texten

Dagens avsnitt, det femte i kapitel 2, har rubriken ”Den digitala texten” och diskuterar frågor om språk och betydelse i en digital värld. Bland annat resonerar Jessica om i vilken mån övergången från tryckt till digital text egentligen öppnar upp en så stor frihet som den tycks göra, med tanke på att den vilar på komplexa teknologier som de flesta av oss har mycket begränsade kunskaper om. Frågor, synpunkter, kritik? Kommentera gärna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s