Fördjupning: Några rader om ”kulturarvets masterdata”

Som vi tidigare utlovat kommer det fortsätta dyka upp nytt material här på sajten även under våren och sommaren. Idag är vi därför mycket glada över att kunna publicera en fördjupning om ”kulturarvets masterdata” av Henrik Summanen, som ursprungligen skrev texten som ett inlägg på sin blogg Media för museer. Fördjupningen diskuterar frågor om så kallade auktoriteter eller masterdata och möjligheterna att länka ihop dessa genom de digitala nätverk internet öppnar upp. Kommentarer är, som alltid, mycket välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s