Uppdatering: version 1.0.1 som PDF

Efter ett påpekande från Yrsa Neuman (tack Yrsa!) har vi idag förtydligat innebörden av begreppet ”gold OA” i avsnittet ”Open access i teori och praktik” (se första stycket under rubriken ”Modeller för open access”). Med anledning av det har vi samtidigt uppdaterat PDF-utgåvan till version 1.0.1, vilken kan laddas ner här (drygt 5 Mb). I filen återfinns det ändrade stycket på s. 202.

Vi passar också på att påminna om, att vi välkomnar konstruktiv kritik i form av frågor, kommentarer och förslag inför det revideringsarbete som väntar under sommaren och hösten. Läs mer om hur du kan bidra till att göra Historia i en digital värld bättre på denna sida. Tack för dina synpunkter!

2 reaktioner på ”Uppdatering: version 1.0.1 som PDF

  1. Pingback: vetenskapsteoretiska/historiska problem kring ”gammal” och ”ny” humaniora | digital humaniora

  2. Pingback: Version 1.0 som PDF | Historia i en digital värld

Kommentarer är stängda.