Text: Betydelse(r) för forskningen

Det sista avsnittet i Kenneths kapitel ”Forskarvärldens respons” heter ”Betydelse(r) för forskningen” och utgör ett försök att summera och karakterisera några av huvuddragen i det genomslag digitala verktyg hittills fått inom humanistisk forskning i allmänhet och historia i allmänhet. Denna sammanfattning av det hittills sagda i boken bildar samtidigt en utgångspunkt för den mer konkreta genomgången av olika aspekter av digitala material och metoder i de följande kapitlen. Konstruktiv kritik och andra synpunkter är, som alltid, mycket välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s