Text: Urval – vad ska sparas?

Kapitel 6, ”Digitalbaserade material och långsiktigt bevarande” med Jessica som ansvarig författare,  fortsätter idag med det fjärde avsnittet: ”Urval – vad ska sparas?” Där diskuteras dels mer generellt, dels utifrån olika tekniska och juridiska förutsättningar, de svåra frågorna om vilken typ av digitalbaserade material vi ska försöka spara för eftervärlden och de utmaningar det föranleder. Vi är som alltid tacksamma för frågor och annan respons!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s